Želite postati distributer ?

Venecijaneri

Kompletan asortiman svih dijelova za venecijanere.
Više…

 
 

Trakaste

Kompletan asortiman svih dijelova za trakaste zavjese.
Više…

 
 

Roletne

Kompletan asortiman svih dijelova za roletne.
Više…

 
 

Firma ORTOPLAST“ iz Banja Luke osnovana je 1981. godine pod prvobitnim nazivom ORTOGUMIPLAST kao samostalna zanatska radnja za preradu metala, plastike, gume i vještačkih smola.

Konstantno ulaganje u unapređenje proizvodnje, nove tehnologije i zaposlene, omogucilo nam je da proizvedemo proizvode vrhunskig kvaliteta od najkvalitetnijih mateijala.

Trenutni poslovi u ORTOPLAST-u su uglavnom posvećeni porizvodnji dijelova za venecijanere, trakaste zavjese, garnišne sa mehanizmom i plafinske sisteme.

Ortoplast posjeduje sopstvenu alatnicu u kojoj su zaposleni inženjeri, programeri i konstruktori, koji izrađuju sve potrebne alate.

U proizvodnom pogonu posjedujemo CNC mašine, automacke ili poluatomacke masine, brizgaljke, CNC obradne centre, erozimate sa zicom i mašine sa klasičnom erozijom, glodalice, linije za uzdužno profilisanje prese, i ostalu opremu. ORTOPLAST je trenutno jedina firma na prostoru Balkana koja posjeduje kompletnu proizvodnu opremu i potpun asortimanistih dijelova za plafonske sisteme i garnišne sa mehanizmom . Zbog pristupačnosti, vrhunskog kvaliteta i konkurentnijih cijena od uvoznih, mnoge firme su prepoznale pogodnost saradnej sa nama.Tokom dugih niza godina uspješnog poslovanja stekli smo povjerenje nasih kupaca, saradnika i dobavljača sto nam omogucava da i dalje nastavimo sa razvojem proizvodnje i uspješnom prodajom.

Narednih godina, kako bi ostvarili ravnopravnu konkurenciju na domaćem i na inostranom trzistu, poslovna politika firme će biti usmjerena na praćenje i primjenu savremenih tehnologija u proizvodnji i razvoju novih proizoda i postizanju maksimalnog kvaliteta istih.

NAGRADE

zlatna medalja za kvalitet garniture ortopedskih pomagala (INOST 1994 god. u Banja Luka) .

- zlatna medalja za kvalitet garniture ortopedskih pomagala ( BeogradskiI sajam 1996 god.)

- zlatnik na sajmu inovacija u Banjoj Luci za novu tehnologiju koja je kod nas prvi put primjenjena u preradi poluuretana u auto-industriji.

priznanja privredne komore regije Banja Luka za razvoj i uspješno poslovanje u maloj privredi.

Ostali proizvodi koje je Ortoplast proizvodio:

-Program proizvodnje ortopedskih pomagala

(dijelovi za proteze i invalidska kolica, sve vrste skočnih zglobova,kozmetička rukavica, ortopedske štake i štapovi, komplet skelet noge-proteza od stopala do kuka)

-Program proizvodnje rezervnih dijelova za pivarsku industriju

( djelovi za transportere, upakivače i ispakivače piva, ljepilice i punjače piva)

-Program kancelarijske oprema i pomoćne opreme za računare ( pokretni nosači monitora i tastatura ,univerzalne kutije za elektroniku, stalak za cd-ove, organizatori-ladice za radne stolove...)

-Program kozmetičke ambalaže

Galerija

Copyright © 2010 Ortoplast. All rights reserved.